Számítsa ki a LED-es csapdák tápegységeit

Számítsa ki a LED-es csapdák tápegységeitHa LED-es fénycsöveket kíván telepíteni (más néven LED-szalag), akkor képesnek kell lennie a szükséges teljesítmény pontos kiszámítására. A nem megfelelő teljesítmény csak néhány (vagy egyáltalán nem) LED-t világít meg, vagy irritációt okozhat a villogásnál. Több, mint egy meghatározott tápegység többet fog vásárolni, és nehezebben illeszkedik, mert nagyobbak.led izzoAz új LED lámpák szükséges teljesítményének kiszámításához tudnia kell:Szalag vagy szalag hossza

LED-ek méterenként

LED energiafogyasztás

A tápegység méretének kiszámításához (amperben) meg kell szorozni a LED-szalagok hosszát a LED-ek száma méterenként, majd megszorozva a LED-ek teljesítményével (a tipikus értékek 0,08-0,24 W / LED). Ezután ossza meg az értéket 12 volttal a szükséges teljesítményáram kiszámításához.(Hosszúság LED pasik x LED / méter x LED teljesítmény) / 12Javasoljuk, hogy a számított értékhez legalább 10% -ot adjon a kábel ellenállásának és veszteségének lehetővé tétele érdekében. Lehetővé kell tennie a jövőbeni esetleges bővítéseket vagy kiegészítéseket is. A legtöbb LED fénycsapdának további szakaszai lehetnek a jumper kábel segítségével.Példák a számításra: 1. példa: 5 m-es SMD3528 henger (0,08w) 60LED / m-vel: (5m x 60 x 0,08) / 12 = 2amps + 10% = 2,2Aps.

 2. példa: 5 m SMD5050 henger, 60LED / m: (5m x 60 x 0,24) / 12 = 6amps + 10% = 6,6 amps.
A 2 méternél hosszabb LED-csíkok esetén mindkét öv végére vagy egy középső bemenetre 12 volttal lehet ellátni, azáltal, hogy a szíjat két végre osztjuk, és a tápellátást mindkét övre kapcsoljuk. Ez a teljesítmény egyenletesebb elosztását biztosítja, és következetesebb világítást biztosít.LED Passik Light használataA LED szalagok használatának két fő oka van. Az egyik a hatékonyság - a LED-lámpák nagyon hatékonyak, a legtöbb energia pedig fényt, nem hőt termel. Rendkívül hosszú élettartamuk (tipikusan 20 000 óra) azt jelenti, hogy gyakran nem cserélnek nagyon gyakran, ami jelentősen alacsonyabb élettartam-költségeket eredményez.Egy másik ok az esztétika. A LED-es lámpák nagyon kicsiek lehetnek - néhány LED-es fénycsík olyan vékony, mint 4 mm, így azok olyan helyekre telepíthetők, ahol a hagyományos fények nem illeszkednek. Válasszon különböző LED-es opciókat, beleértve az RGB LED-eket, amelyek távolról vezérelhető színváltási képességgel rendelkeznek. Ez teljesen új választékot nyújt a lehetséges fényhatásoknak, amelyek jelentősen megváltoztathatják a szoba megjelenését.Hogyan telepítsük a LED Passport világítást

A LED Strip Lighting egy hatékony világítási megoldás mind otthoni, mind üzleti célokra. Könnyen telepíthető ideiglenes világításra vagy állandó kijelzőre. Ideális megoldás a konyhai szekrény világítására, és a különböző színválaszték számos szórakoztató dekoratív világítási lehetőséget kínál.Alapvetően a LED-szalag világítása szalagként vagy szalagként jelenik meg a LED-ek mentén. Bizonyos pontokon a kívánt hosszúságra vágható. Mivel az aljzat rugalmas, a hajlításhoz, valamint az egyenes élekhez is használható, és mivel nagyon vékony, könnyen elrejthető, hogy apró világítást nyújtson a fülkékben és a kijelzőkben.A legtöbb LED szalagfény világít kétoldalas ragasztószalaggal a hátoldalon, amely lehetővé teszi a könnyű tapadást szükségtelen ragasztók nélkül. Íme egy rövid útmutató, amely megmutatja, hogy mennyire könnyű a saját LED-szalag világítása. 1. A legfontosabb lépés mindentől - határozza meg pontosan, hogy hová szeretné helyezni a LED-es lámpákat a legjobb hatás érdekében. A LED-csíkok könnyen telepíthetők, de a telepítés után nem akarja megváltoztatni az elmédet, vagy végül rendetlen lesz. Ha kétség merül fel, csatlakoztasson egy rövid pántot, anélkül, hogy a helyére ragaszkodna, hogy megnézze, hogy a fény mennyire esik a különböző pozíciókba. 2. Intézkedés, intézkedés, intézkedés. A régi mondás "kétszer mérve, egyszer vágva" szintén vonatkozik a LED szalagfényre. A szalagnak van pontja mentén, ahol biztonságos vágni. Előfordulhat, hogy nem tudja elérni a helyhez mért pontos hosszúságot, de kiszámítja a legközelebbi hosszúságot, amely a címkéknek megfelel a helynek. 3. Ellenőrizze, hogy a méréseket legutóbb kétszer végezték-e el, mielőtt megszakítaná a szalagot a kívánt szalagra. Csak a szalag mentén meghatározott vágási jelekre vágja le. Óvatosan helyezze a vágott szalagokat úgy, hogy ne változtassa meg a különböző hosszúságokat. 4. Győződjön meg róla, hogy a felület, amelyen a LED csíkokat rögzíti, tiszta és száraz. Távolítsa el a ragasztószalagon levő vinilszövetet. Nyomja a szalagot szilárdan a kívánt helyre.

 5. Csatlakoztassa a szalagokat a tápegységhez, vagy a LED-meghajtóhoz vagy egy egyszerű tápkábelhez. Kapcsolja be a lámpákat!
Az egyetlen veszély az, hogy ha egyszer megtudja, mennyire könnyű a LED-szalag világítás telepítése, akkor még mindig új helyeket keres, hogy használhassa azt otthonában vagy üzletében, amíg az egész tér világít, mint egy karácsonyfa!

Számítsa ki a LED-es csapdák tápegységeit

Ha LED-es fénycsöveket kíván telepíteni (más néven LED-szalag), akkor képesnek kell lennie a szükséges teljesítmény pontos kiszámítására. A nem megfelelő teljesítmény csak néhány (vagy egyáltalán nem) LED-t világít meg, vagy irritációt okozhat a villogásnál. Több, mint egy meghatározott tápegység többet fog vásárolni, és nehezebben illeszkedik, mert nagyobbak.

led izzo

Az új LED lámpák szükséges teljesítményének kiszámításához tudnia kell:

Szalag vagy szalag hossza LED-ek méterenként LED energiafogyasztás A tápegység méretének kiszámításához (amperben) meg kell szorozni a LED-szalagok hosszát a LED-ek száma méterenként, majd megszorozva a LED-ek teljesítményével (a tipikus értékek 0,08-0,24 W / LED). Ezután ossza meg az értéket 12 volttal a szükséges teljesítményáram kiszámításához.

(Hosszúság LED pasik x LED / méter x LED teljesítmény) / 12

Javasoljuk, hogy a számított értékhez legalább 10% -ot adjon a kábel ellenállásának és veszteségének lehetővé tétele érdekében. Lehetővé kell tennie a jövőbeni esetleges bővítéseket vagy kiegészítéseket is. A legtöbb LED fénycsapdának további szakaszai lehetnek a jumper kábel segítségével.

Példák a számításra:

 1. példa: 5 m-es SMD3528 henger (0,08w) 60LED / m-vel: (5m x 60 x 0,08) / 12 = 2amps + 10% = 2,2Aps.

 2. példa: 5 m SMD5050 henger, 60LED / m: (5m x 60 x 0,24) / 12 = 6amps + 10% = 6,6 amps.

A 2 méternél hosszabb LED-csíkok esetén mindkét öv végére vagy egy középső bemenetre 12 volttal lehet ellátni, azáltal, hogy a szíjat két végre osztjuk, és a tápellátást mindkét övre kapcsoljuk. Ez a teljesítmény egyenletesebb elosztását biztosítja, és következetesebb világítást biztosít.

LED Passik Light használata

A LED szalagok használatának két fő oka van. Az egyik a hatékonyság - a LED-lámpák nagyon hatékonyak, a legtöbb energia pedig fényt, nem hőt termel. Rendkívül hosszú élettartamuk (tipikusan 20 000 óra) azt jelenti, hogy gyakran nem cserélnek nagyon gyakran, ami jelentősen alacsonyabb élettartam-költségeket eredményez.

Egy másik ok az esztétika. A LED-es lámpák nagyon kicsiek lehetnek - néhány LED-es fénycsík olyan vékony, mint 4 mm, így azok olyan helyekre telepíthetők, ahol a hagyományos fények nem illeszkednek. Válasszon különböző LED-es opciókat, beleértve az RGB LED-eket, amelyek távolról vezérelhető színváltási képességgel rendelkeznek. Ez teljesen új választékot nyújt a lehetséges fényhatásoknak, amelyek jelentősen megváltoztathatják a szoba megjelenését.

Hogyan telepítsük a LED Passport világítást A LED Strip Lighting egy hatékony világítási megoldás mind otthoni, mind üzleti célokra. Könnyen telepíthető ideiglenes világításra vagy állandó kijelzőre. Ideális megoldás a konyhai szekrény világítására, és a különböző színválaszték számos szórakoztató dekoratív világítási lehetőséget kínál.

Alapvetően a LED-szalag világítása szalagként vagy szalagként jelenik meg a LED-ek mentén. Bizonyos pontokon a kívánt hosszúságra vágható. Mivel az aljzat rugalmas, a hajlításhoz, valamint az egyenes élekhez is használható, és mivel nagyon vékony, könnyen elrejthető, hogy apró világítást nyújtson a fülkékben és a kijelzőkben.

A legtöbb LED szalagfény világít kétoldalas ragasztószalaggal a hátoldalon, amely lehetővé teszi a könnyű tapadást szükségtelen ragasztók nélkül. Íme egy rövid útmutató, amely megmutatja, hogy mennyire könnyű a saját LED-szalag világítása.

 1. A legfontosabb lépés mindentől - határozza meg pontosan, hogy hová szeretné helyezni a LED-es lámpákat a legjobb hatás érdekében. A LED-csíkok könnyen telepíthetők, de a telepítés után nem akarja megváltoztatni az elmédet, vagy végül rendetlen lesz. Ha kétség merül fel, csatlakoztasson egy rövid pántot, anélkül, hogy a helyére ragaszkodna, hogy megnézze, hogy a fény mennyire esik a különböző pozíciókba.

 2. Intézkedés, intézkedés, intézkedés. A régi mondás "kétszer mérve, egyszer vágva" szintén vonatkozik a LED szalagfényre. A szalagnak van pontja mentén, ahol biztonságos vágni. Előfordulhat, hogy nem tudja elérni a helyhez mért pontos hosszúságot, de kiszámítja a legközelebbi hosszúságot, amely a címkéknek megfelel a helynek.

 3. Ellenőrizze, hogy a méréseket legutóbb kétszer végezték-e el, mielőtt megszakítaná a szalagot a kívánt szalagra. Csak a szalag mentén meghatározott vágási jelekre vágja le. Óvatosan helyezze a vágott szalagokat úgy, hogy ne változtassa meg a különböző hosszúságokat.

 4. Győződjön meg róla, hogy a felület, amelyen a LED csíkokat rögzíti, tiszta és száraz. Távolítsa el a ragasztószalagon levő vinilszövetet. Nyomja a szalagot szilárdan a kívánt helyre.

 5. Csatlakoztassa a szalagokat a tápegységhez, vagy a LED-meghajtóhoz vagy egy egyszerű tápkábelhez. Kapcsolja be a lámpákat!

Az egyetlen veszély az, hogy ha egyszer megtudja, mennyire könnyű a LED-szalag világítás telepítése, akkor még mindig új helyeket keres, hogy használhassa azt otthonában vagy üzletében, amíg az egész tér világít, mint egy karácsonyfa!